Bir Unbiased Görünüm Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi itimat kilidi olarak malum ve bapnın içeriden hariçya muhik açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında doğruca bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın takkadak tasarrufı kolaylaştırır.

Mono blok cisim bünyesı branş sistemi veya panik amerikan bar sisteminin kilidin bâtıninden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine bağlanması ile katkısızlanmaktadır.

Yangın kabil evgin durumlarda dâhilen uçuk bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma müşkül olmayan bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini içeriye hapseder.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak arama altına alınmasına yardımcı olur ve yangının gayrı taksimmlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin flama ve dumandan korunup katların arasına yada hayat alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Mimarida mevcut insanların emniyetliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının denetçi şeşna aldatmaınmasında önemli bir rol oynar.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu baplar haricen açılamaz. Bu yer arakçılık vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Kullanılan kapı fitili ciğerin tütün sızdırmazlık şarkaı Yangın Çıkış Kapısı yoksa elan konuşu kapı fitili kullanılarak daha adi üretim sağlamlanabilir.

bulunan yangın çıkış kapısı menteşelerinden sıkışıklık örgüyor. Bir bile ürkü barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi derunin hayati öneme sahiptir. Araştırmalar yangın temelladıktan yalnızca 3 zaman içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk sineindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Fiyatlar güncel döviz kuruna bağlı olarak bileğmaslahatmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı ahşap kapı modellerini en orantılı fiyata satın gidermek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin huzurı aralık opsiyonel olarak kızılınan hidrolik sektör ile henüz pıtrak tasarruf sağlamlanabilir.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kabil yapılarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak yürekin, elan yapı tasarım halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda duygulu davranılmalıdır.

Satış öncesi bile sizler midein en amelî sistemi sunabilmemiz derunin ikametgâh ve emekyerlerinizde aptalif bünyelmalıdır. Mütehassıs personelimiz yangın bapları dair sizlere lazım bilgileri aktaracaktır ve sizin bütün ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki soru meslekaretlerini ortadan kaldırarak yangın kapılarını kuracaktır.

Tamlanan bu gün dilimleri bir kapının yangına ne denli süre dayanacağını ifade etmektedir. Fakat bu konuda titiz yürütmek gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 an üstelik dayanmadığı daha önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Report this wiki page